- עמוד הבית
-
אודותינו
-
שפות
-
שירותים
-
תרגום משפטי
- לקוחות
-
יצירת קשר
IL: +972 72 2200700
- כניסה לאתר
צור אתנו קשר
הכנס את הפרטים שלך ונחזור אליך בעוד מספר דקות
התוכנות הטובות ביותר לניהול כנסי ווידאו לשנת 2021
זמן קריאה : 18 דק'
הייתי מרותק להביט על הצמיחה העצומה בתעשיות מסויימות, במהלך שנת 2020, כתוצאה ממגפת וירוס הקורונה. הוגן לומר שזאת הייתה שנתן של חברות שפיתחו תוכנות המאפשרות כינוסי ווידאו באיכות גבוהה. החברות הללו זכו לזינוק גדול בביקוש לשירותיהן. לאור העובדה שהשפעת החיסון לקורונה ככל הנראה לא תורגש בחודשים הקרובים, ברור שחברות המאפשרות כנסי ווידאו יהיו חזקות בתחילת שנת 2021.
משום כך, חשבתי שיהיה מעניין לבחון מה הן תוכנות כנסי הווידאו הטובות ביותר לשנת 2021. מהתוכנה הטובה ביותר לניהול כנסי ווידאו בחינם ועד השירות העסקי האיכותי ביותר, המשיכו לקרוא כדי לגלות את האופציה המתאימה לצרכים העסקיים שלכם.
התוכנות החינמיות הטובות ביותר לכנסי ווידאו: סקירה כללית
בין אם אתם בעלי עסקים, או אנשים פשוטים שמנסים לתקשר עם המשפחה והחברים במהלך הסגר, אופציה חינמית היא תמיד הצעה מושכת. משום כך, החלטתי להתחיל עם סקירת עשרת האופציות הטובות ביותר לכנסי ווידאו בחינם. מכנסים אינטרנטיים עם עמיתים ולקוחות לפגישות אונליין פשוטות, לתוכנות ניהול כנסי הווידאו שיופיעו ברשימה זו יש מה להציע לכל אחד.
קריטריונים לבחינה
כדי להציע לכם את תוכנות כנסי הווידאו החינמיות הטובות ביותר, בחנתי מספר קריטריונים הכוללים:
- מספר משתמשים נתמך
- מגבלות על משך השיחה
- קלות השימוש (הן לצדדים המארגנים את הפגישה והן למשתתפיה)
- איכות השיחה
- איכות שירות הלקוחות
לאחר הבאת כל הקריטריונים הללו בחשבון, עשרת התוכנות הטובות ביותר לניהול כנסי ווידאו לשנת 2021 לדעתי הן:
זום (ZOOM)
לפני שנה, לזום היה שווי של 5.5 מיליון דולר. מגפה גלובלית אחת במהלך השנה העלתה את השווי של זום ל 186 מיליון דולר. כך הפכה זום לאחד מסיפורי ההצלחה הכלכליים המזהירים ביותר לשנת 2020.
שירותי זום מספקים כול מה שאתם יכולים לקוות לו מתוכנת ניהול כנסי ווידאו מבחינת איכות השיחה הגבוהה ונוחות השימוש. ממשק המשתמש נוח ואינטואיטיבי בין אם אתם מפילים את הזום ממחשב נייד או מפלאפון סלולארי. הגרסה החינמית של זום מאפשרת לנהל כנסי ווידאו של עד מאה אנשים למשך 40 דקות. אם אתם צריכים לתרגם את הנאומים של והתקשורת של משתמשי זום באמצעות שירותי מתורגמנות לזום, תוכנת זום מוצלחת גם במתן השירותים הללו.
השתמשתי בשירותי זום בקביעות במהלך המגפה, לכן אני יכול להעיד מכלי ראשון על קלות השימוש בתוכנה והאמינות שלה. לכן זוהי הבחירה הראשונה שלי מתוך כלל התוכנות החינמיות לניהול כנסי ווידאו בשנת 2021.
סקייפ (SKYPE)
אחת מהתכנות הראשונות והמקוריות לניהול כנסי ווידאו, סקייפ עמדה במבחן הזמן, עם משתמשים רבים ברחבי העולם המסתמכים עליה לתקשורת אישית ועסקית. שימוש בסקייפ בחינם פותח אתכם לכנסי ווידאו עד 50 משתתפים למשך זמן בלתי מוגבל. לכן סקייפ היא, בלי ספק, בחירה מצויינת לשימוש עסקי ולשימוש פרטי.
סיסקו וובקס לפגישות (Cisco Webex Meetings)
שחקנית נוספת חזקה בתעשיית כנסי הווידאו היא סיסקו. שירותי הכנסים האינטרנטיים של החברה, וובקס, מספקים פלטפורמה חינמית אמינה לפגישות ווידאו. וובקס יכול להכיל עד מאה משתתפים לאורך זמן בלתי מוגבל. השירות מלווה בווידאו באיכות HD ואפשרות לחלוקת מסך.
מיקרוסופט טימס (Microsoft Teams)
מייקרוסופט טימס היא שחקן ותיק ורב עוצמה בתעשיית כנסי הווידאו. גם כאן המשתתפים נהנים ממשק אינטואיטיבי נוח ואיכות שיחה אמינה. הגירסה החינמית מאפשרת ניהול פגישות בנות עד 300 משתתפים ל-45 דקות. בלי ספק, תנאים מספקים למרבית החברות העסקיות ובטח לשיחות משפחתיות דרך מסך.
גוגל מיט (Google Meet)
שירות כנס הוידאו החינמי של גוגל מאפשר לכם לכנס פגישות בנות שעה עם עד מאה משתתפים. כמובן, אתם צריכים חשבון בגוגל כדי לקבל גישה לגוגל מיט. אם אינכם מעוניינים לבזבז זמן על הרשמה לגוגל ישנן אפשרויות אחרות לבחון. אבל אם אתם מחפשים איכות מעולה לפגישה הוירטואלית שלכם, גוגל מיט הוא אופציה אמינה לכך. הגרסה החינמית גם כוללת כתוביות מוטמעות באנגלית. זהו בהחלט תוסף נחמד למשתמשים.
גו-טו-מיטינג (GoToMeeting)
אתם לא צריכים להוריד דבר כדי להתחיל עם גו-טו-מיטינג, זוהי תוכנה פשוטה שקל למשתמשים להתחיל לעבוד באמצעותה. התוכנית החינמית מאפשרת קיום פגישות של 40 דקות שבתוכן שלושה אנשים בלבד. זהו מספר מגביל, לאנשים רבים. עדיין, מדובר במוצר אמין בעל שירות לקוחות מעולה.
פריקונפירנס (FreeConference)
עוד תוכנה חינם לניהול שחיות ווידאו היא פריקונפירנס. הגרסה החינמית שלה מאפשרת לעד חמישה אנשים להשתתף בפגישת ווידאו. יחד עם זאת התוכנה יכולה להכיל עד 1000 משתתפים בפורמט אודיו במהלך פגישה וירטואלית. לכן זוהי פלטפורמה מצויינת לחברות גדולות. מובן שהפגישות ניתנות ללא הגבלת זמן, עניין שמוסיף הרבה.
אופציה חינמית זו היא חלק מפרוייקט מקורות חופשיים שמאפשר לך להשתמש בה ללא חשבון. בעזרת אופציות האודיו וההצפנה המובנות בה, האופציה משפת איכות גבוהה וביטחון למשתמשים. בשל המבנה הפתוח שלה, המפתחים שבינכם יוכלו להתאימה באופן אישי לצרכים האישיים שלכם.
רינג סנטרל מיטינג (RingCentral Meeting)
עוד אפשרות אמינה, רינג סנטרל מיטינג החינמית, מספקת לכם פלטפורמה אידיאלית למשך 40 דקות, הן בשיחות אחד על אחד והן בכנסים עד מאה אנשים. אנשים יכולים לגשת לאפליקציה ממחשבים, טלפונים ניידים וחדרי כנסים בעלי מערכת מיוחדת. משום כך זוהי מערכת גמישה במיוחד.
אייט טו אייט מיט (Meet8X8)
8X8 meet היא בחירה אמינה בקרב תוכנות לכנסי ווידאו, יש בה את כול המאפיינים שאפשר לקוות להם מאפליקציה חינמית. למשל, ניתן להקליט בה כל פגישה במהלכה. איכות השיחה בה טובה אך ההצפנה שלה לא בטוחה במיוחד. האפליקציה הזאת לא מומלצת לפגישות עסקיות סודיות.
נמאס לכם לקרוא? אתם מוזמנים לצפות בוידאו במקום.
התוכנות הטובות ביותר לכנסי ווידאו עבור עסקים
הרבה מאפשרויות כנסי הווידאו שבדקנו קודם יוכלו להספיק כדי למלא צרכים עסקיים מסויימים. אולם, ההגבלות המגוונות על מספר המשתתפים ועל אורך השיחה יכולות להיות עניין מעיק. משום כך, חשבתי שנכון לכלול כאן רשימה נוספת, עשרת תוכנות כנסיי הווידאו הטובות ביותר לעסקים.
לעיתים, כללתי את אותן חברות, אך התמקדתי בשירותים שהן מציאות בתשלום בפלטפורמות שלהן ולא בחינם. חבילות הפרימיום הללו הן אמצעי יעיל להפוך מתעניינים שהתנסו בשירותי החינם ללקוחות משלמים. זאת לאחר שהם רואים את האופציות הנוספות שהשירותים הללו מציעים תמורת תשלום.
קריטריונים לבחינה
רשימת קריטריוני הדירוג לבחירת ועידת הווידיאו העסקית כוללת:
- איכות שיחה.
- שירות לקוחות.
- מיזוג עם פלטפורמות אחרות (חשבונות, אפליקציות, דפדפנים וכו').
- מספר משתתפי השיחה.
- מגבלות משך השיחה.
- קלות שימוש.
- תכונות נוספות (כגון הקלטת פגישות, שטח אחסון בענן, שיתוף מסך, צ'אט טקסט וכו').
עם לוקחים בחשבון את המשתנים הללו, התוכנות הטובות ביותר שלי לוועידות וידאו לבחירות עסקיות הן:
סיסקו וובקס לפגישות (Cisco Webex Meetings)
וובקס מחזיקה בתואר האופציה הפופולארית ביותר לכנסי ווידאו לעסקים. היא אופציה מאובטחת ואמינה בעלת אינטליגנציה מלאכותית שניתן ליישם בה מגוון רחב של פעולות. ישבה יישום מסייע המאפשר לתמלל פגישה בעודה מתקיימת. יש בה אפשרות לכתוביות מוטמעות וכן ליצירת פתקים וכתיבת הדגשות. היישומים הללו יכולים להיות מועילים במיוחד. בשל הגבה של עד אלף משתתפים תוכנת ניהול הכנסים הזאת אידיאלית לחברות גדולות ועסקים קטנים.
רינג סנטרל מיטינג (RingCentral Meeting)
בחירה טובה נוספת לטעמי, היא רינג סנטרל אופיס, היא מספקת תמורה נאה בעד האגרה. מאפייני כוללים בין היתר: תמלול הודעות קוליות, מצב הדרכה מותאמת אישית ושירות לקוחות 24/7. זו תוכנה חלקה ואמינה לניהול כנסי ווידאו שתתאים לעסק שלכם לפי צרכיו הייחודיים. פגישות ווידאו יכולות לכלול עד 200 משתתפים ללא הגבלה על זמן הפגישה. כמו כן התוכנה מאפשרת לכם לעבור בקלות מממשק לממשק.
זום (ZOOM)
זום לא ממש לוקחת את המקום הראשון כאשר מחפשים תוכנות לניהול כנסי ווידאו לשימוש עסקי. עם זאת, היא קרובה לפסגה. האופציות שזום מציעה בתשלום מאפשרות הרבה גמישות. ניתן לבחור פגישות של 100, 300 או מקסימום 500 משתתפים ללא הגבלת זמן. זום היא אופציה מצוינת מבחינת איכות שיחה והיא מספקת תמלול באיכות איכותית. למרות זאת היא לא מציעה אפשרויות מגוונות כמו אופציות אחרות שנבחנו.
מיקרוסופט טימס (Microsoft Teams)
מיקרוסופט טימס היא אופציה מצוינת לעסקים.החבילה היקרה ביותר שלה מאפשרת אירוח פגישות ווידאו לעד עשרת אלפים איש. כל החבילות בתשלום מאפשרות פגישות ווידאו עד 300 משתתפים. מיקרוסופט טימס מאובטחת, יעילה ומלאה במאפיינים שימושיים
סקייפ (SKYPE)
סקייפ מספקת בקלות כנסי ווידאו באיכות גבוהה בכל רחבי העולם. התוכנה החדשנית קלה לשימוש. ניתן להשתמש בגרסאות שלה המותאמות למחשב או לאפליקציה ובכך להשיג חוויית משתמש נוחה עוד יותר. בחירה מקצועית זו לכנסי ווידאו עסקיים יכולה להכיל עד 50 משתתפים.
גוגל מיט (Google Meet)
אם אתם מחפשים שירות אמין, מאובטח ידידותי למשתמש ויעיל לפגישות וירטואליות גוגל מיט אידיאלי. השירות מגיע עם גוגל דרייב בלתי מוגבל שמסייע היטב לבעלי עסקים. יש לזכור כמובן שתוכלו לקבל חוויית משתמש מלאה (למשל, להשתמש ביישומים כמו הקלטת פגישה) רק בחבילת השימוש היקרה ביותר.
זוהו מיטינג (Zoho Meeting)
זוהו מיטינג היא בחירה מצויינת אם אתם מעוניינים לארח פגישה וירטואלית ללא בזבוז זמן על ארגון הגדרותיה. אומנם יש אפליקציה לשימוש אם מעוניינים בכך, אך שימוש בזוהו במחשב מאפשר למשתתפים הנאה מכל היישומים של התכונה. זוהו היא גם פלטפורמה קלה לשילוב עם תוכנות אחרות כגון CRM, תוכנות ניהול חשבונות ועזרי שירות לקוחות ממוחשבים.
גו-טו-מיטינג (GoToMeeting)
גו-טו-מיטינג הוא כלי נוסף לניהול כנסי ווידאו אמין ויעיל. ניתן לקיים בו פגישות עד 26 משתתפים או לחלופין לנהל פגישות של עד 1000 משתמשים עם הולכים ליישום מקביל לו- GoToWebinar. היישום קל לשימוש ואיכות השיחה גבוהה גו-טו-מיטינג הוא בחירתם של עסקים רבים ברחבי העולם.
בלו-ג'ינס מיטינגס (BlueJeans Meetings)
שירותי הענן של בלו-ג'ינס מיטינגס מהירים במיוחד וקלים לשימוש. יותר ממאה משתתפים יכולים להצטרף אינטראקטיבית לפגישות הוירטואליות. משתתפים בפגישה יוכלו להיכנס אליה ללא קשיים מכל מקום בשל יכולת הפעולה ההדדית האוניברסלית. השירות מאובטח ומלא בפונקציות מיוחדות כמו הקלטת שיחות המשולבת בתוכנה. משתמשי בלו-ג'ינס מיטינגנס נהנים משירות לקוחות 24/7.
אובר-קונפרנס (UberConference)
כאפשרות שירות נוחה לכנסי ווידאו, אובר-קונפרנס מאפשרת לכם לארח פגישה וירטואלית עם מאה משתתפים, הפגישה מוגבלת לחמש שעות. השילוב של התוכנה עם הרשתות החברתיות הוא מעולה. לכן קל להזמין לפגישותיה אנשי עסקים דרך לינקדאין. יחד עם זאת ישנן תהיות לגבי יציבות השימוש. משתמשים רבים מדווחים על נפילת שיחות בכלי זה. הם גם מתקשים להגיע לשירות הלקוחות.
פלטפורמות חינמיות לכנסי ווידאו לאנשים שתקציבם נמוך
את החלק האחרון בסקירתנו על התוכנות הטובות ביותר לכנסי ווידאו לשנת 2021, אקדיש לאנשים ששאלת המחיר נמצאת בעדיפות הגבוהה ביותר מבחינתם. בין אם אתם מחפשים תוכנת ווידאו לכנסים משפחתיים בתקציב נמוך או עם העסק שלכם נמצא בקשיים כלכליים ויש צורך לצמצם עלויות. השירותים שיוזכרו יאפשרו לכם לחסוך כסף.
קריטריונים לבחינה
עבור הקטגוריה הזאת עשיתי את הקריטריונים לבחירה פשוטים ביותר
- מחיר
- אמינות
בהתחלה חשבתי להתייחס למחיר בלבד, אך תוכנות כנסי ווידאו שאינן אמינות עלולות להוביל לתסכול רב. לכן, דאגתי להתמקד גם בתוכנות בעלות ביצועים אמינים.
סקייפ (SKYPE)
אם אתם רוצים שירות ועידת וידאו אמין שעומד במבחן הזמן, זה צריך להיות סקייפ. השירות החינמי משמש אנשים ועסקים בכדי ליצור קשר עם עד 50 אנשים בכל פעם. זוהי אפשרות התקציב האידיאלית למי שמחפש שירות איכותי מהימן והגון.
זום (Zoom)
זום הוא התוכנה החינמית האולטימטיבית לשיחות עסקיות אם אתם לא מנהלים פגישות מעל 40 דקות. לתוכנה הזאת אין הגבלת זמן כאשר מדובר בפגישות אחד על אחד. מה שהופך אותה למעולה לשירות לקוחות פרטני. תוכנת זום קלה לשימוש ומספקת שיחה באיכות גבוהה.
גוגל מיט (Google Meet)
אם כבר יש לכם חשבון בגוגל, שימוש בגוגל מיט לקיום הפגישות שלכם הוא מעשה הגיוני ביותר. הכלים השונים של גוגל מיט פשוטים להפעלה והתוכנה מספקת איכות שיחה גבוהה ואמינה לאורך זמן. זוהי ובחירה מעולה לאנשי עסקים הזקוקים לתוכנת ניהול כנסי ווידאו טובה בתקציב נמוך (או אפילו בחינם אם מוגבלים לחבילת השירות החינמית הבסיסית).
סיסקו וואבקס מיטינגס (Cisco Webex Meetings)
אם אתם מחפשים טעימה מתוכנה עסקית לפגישות וירטואליות סיסקו וואבקס מיטינגס הוא אופציה יעילה. בעזרת תוכנה זו אתם יכולים לזמן עד 100 אנשים לפגישות ללא הגבלת זמן. סיסקו וואבקס מיטינגס אידיאלית לעסקים קטנים ובינוניים בעלי תקציב מוגבל.
מיקרוסופט טימס (Microsoft Teams)
אם הגבלת זמן של עד 45 דקות לפגישה לא מפריעה לכם, באמצעות מייקרוסופט טימס, תוכלו לקיים פגישות וירטואליות באיכות גבוהה עם עד 300 משתתפים. זו דרך מצויינת בחינם לתקשורת פנימית בעסק שלכם אם הצרכים כוללים ניהול פגישות גדולות ויחסית קצרות.
ג'וין מי (Join.me)
אם אתם מחפשים תוכנת כנסי ווידאו שתסייע לכם במכירות ג'וין מי יכולה להיות אופציה טובה לבחינה. איכות שיחה גבוהה ואפשרות לשתף מסך בלחיצה אחת גורמות לתוכנה לשמש ככלי נוח להצגת מוצרים לעשרה משתתפים ומעלה.
קליק מיתינג (ClickMeeting)
אם אתם מחפשים שירותים כוללים מלאי יישומים לכנסי ווידאו למספר כנסים מוגבל, שירותי כנסי הווידאו של קליק מיתינג ל-30 יום תקופת ניסוי בחינם יתאימו לכם. תוכלו לנהל בעצמכם כנסים וובינרים ולהזמין משתתפים להצטרף אליכם. קליק מיתינג מתאים למגוון צרכים עסקיים ומסייע לעסקים רבים. באשר להתחלה של וובינרים אם אתם מעוניינים לקיים וובינרים בין לאומיים בשפות רבות כדאי לכם לבדוק את הקישור למטה לפני שאתם מתחילים.
קראו עוד: איך מספקים שירותי וובינר לקהל רב לשוני?
קס-אינגאיג' (CXEngage)
האם אתם מחפשים תוכנת כנסי ווידאו ממוקדת קשרים עסקיים? אם כן, תוכנת קס אינגאיג' יכולה להיות מה שאתם זקוקים לו. תוכנה זו פופולארית במיוחד בתעשיות ביטוחי הבריאות, הפיננסים והמכירות. התוכנה הזאת קלה ומהירה לשימוש, אין אפילו צורך להוריד אותה והיא מספקת שירותי כנסי וידאו באיכות HD.
לייף-סייז (Lifesize)
אפליקציה קלה מאד לשימוש ונוחה ביותר להפעלה הן משולחן העבודה במחשב והן מהנייד, לייף-סייז היא מאד ידידותית וזולה. אתם צריכים להירשם וליצור חשבון לפני שתוכלו לזמן כנסי ווידאו באמצעות התוכנה, אך תהליך ההרשמה מהיר ונוח.
טוויץ' (Twitch)
לסיום רציתי לכלול את טוויץ', למרות שהפלטפורמה מתאימה יותר לשיתוף משחקי ווידאו מאשר לצרכים עסקיים. אם אתם מעוניינים לפרשן בזמן אמת את משחקי הוידאו שלכם (תעשיה נוספת שמתעצמת כלכלית בתקופת מגפת הקורונה), לקהילת המעריצים שלכם, טוויץ' היא הבחירה האידיאלית.
מחשבות לסיום
אני מקווה שמצאתם כאן את תוכנות כנסי הווידאו שחיפשתם ושהן שירתו את המוטיבציה הראשונית שלכם. ההמלצות הטובות ביותר בעיני באופן כללי הן זום, סקייפ וסיסקו וואבקס מיטינגס. כל אחת מהן כוללת יישומים מעט שונים, אך כל תוכנות כנסי הווידאו הללו מספקות איכות שיחות ווידאו טובה. כולן גם מספקות שירות אמין במגוון מחירים נוחים לכיס.
אפילו כאשר חברות תרופות וקופות חולים מזדרזות להפיק חיסונים לוירוס הקורונה, אנו עדיין במרחק חודשים אחדים מחזרה לשגרת העבודה ונסיעות התיירות שקדמה למגפה. משום כך, עליינו עדיין לאמץ את כל היתרונות הגלומים בתוכנות לכנסים בווידאו.
המאמר המקורי כאן.
תורגם בידי גילי קימור
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך
תגובות